HTML

LMPspotting

Elempés kremlinológia; titkok, tippek és haszontalan kis tudások az LMP-ről, "neve elhallgatását kérő forrásból". Szimpatizánsoknak és ellenfeleknek, valamint politikai elemzőknek és belpolos újságíróknak kötelező olvasmány. Ha bővebb információra van szükséged, vagy éppen szivárogtatni akarsz: lmpspotting@gmail.com

Friss topikok

  • lmpspotter: bár Zánka pont szemben áll Őszöddel. na jó, valószínű egyikből se következik semmi. (2009.09.07. 13:38) úgynevezett elvonulás

Linkblog

Archívum

tisztújítás

2009.09.10. 15:41 lmpspotter

a belső nyilvánosság számára már jó ideje meghirdették, de a sajtó nem tud róla, hogy jövő hétvégén tisztújító kongresszust tart az LMP. ennek ellenére egyelőre nincs jele a más pártoknál ilyenkor megszokott helyezkedésnek és frakciózásnak, a jelölési folyamat csendben, ha úgy tetszik: csekély érdeklődés mellett zajlik.

annyit már biztosan tudni, hogy a jelenlegi választmányból nem indul az újrázásért Mező János, és állítólag Hámori Hanna sem jelölteti magát. Hámori, akit SZDSZ-es múltja miatt eleinte fenntartásokkal fogadtak, tovább viszi a sajtófőnöki munkát.

visszatérésre készül "az LMP Kövér Lászlója" (egyben a híres elempés kutya gazdája), Vay Márton, aki tagja volt az első választmánynak, de a másodikban nem szerepelt; azóta a párt pénzszerző embereként fungál.

egyelőre ennyi, de további hírek is várhatók a közeli napokban.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpspotting.blog.hu/api/trackback/id/tr291373180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása