HTML

LMPspotting

Elempés kremlinológia; titkok, tippek és haszontalan kis tudások az LMP-ről, "neve elhallgatását kérő forrásból". Szimpatizánsoknak és ellenfeleknek, valamint politikai elemzőknek és belpolos újságíróknak kötelező olvasmány. Ha bővebb információra van szükséged, vagy éppen szivárogtatni akarsz: lmpspotting@gmail.com

Friss topikok

  • lmpspotter: bár Zánka pont szemben áll Őszöddel. na jó, valószínű egyikből se következik semmi. (2009.09.07. 13:38) úgynevezett elvonulás

Linkblog

Archívum

pánik

2009.09.08. 10:57 lmpspotter

végre felfedezték az elempések szerény kis blogomat, és azonnal kitört a pánik. örülök, hogy máris ilyen nagy hatásom van :)

mindenki vádol és találgat, és van, aki már szükségét érezte az elhatárolódásnak, mielőtt meggyanúsítanák. Érsek-Obádovics Nándor, korábbi politikai performanszok és médiahekkek kiagyalója, többek között a http://nemlehetmas.blog.hu/ gazdája elébement a vádaknak, és kétségbeesett módon bizonygatja az ártatlanságát.

bár most mindenki kicsit óvatosabbra vette a figurát, mindig lesz, ami kiszivárog - lásd a blog mottóját.

üzenet a hídra: kedves elempés lányok-fiúk, nyugi! ez itt a politika világa, isten hozott - és kezdjetek el gyorsan hozzászokni! én még csak nem is akarok rosszat nektek. ha tényleg nincs titkolnivalótok, akkor nincs miért aggódni sem, ugye?! ha követelitek az átláthtóságot, akkor nem kell kétségbeesni, ha valaki rajtatok is érvényesíti.

és ha azt hiszitek, hogy a nemzetbiztonságon keresztül nem figyelnek meg titeket is, ahogy az összes újonnan alakult pártot, akkor tényleg olyan naivak vagytok, ahogy mondják rólatok.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpspotting.blog.hu/api/trackback/id/tr431367889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása