HTML

LMPspotting

Elempés kremlinológia; titkok, tippek és haszontalan kis tudások az LMP-ről, "neve elhallgatását kérő forrásból". Szimpatizánsoknak és ellenfeleknek, valamint politikai elemzőknek és belpolos újságíróknak kötelező olvasmány. Ha bővebb információra van szükséged, vagy éppen szivárogtatni akarsz: lmpspotting@gmail.com

Friss topikok

  • lmpspotter: bár Zánka pont szemben áll Őszöddel. na jó, valószínű egyikből se következik semmi. (2009.09.07. 13:38) úgynevezett elvonulás

Linkblog

Archívum

ezmiez?

2009.09.04. 15:38 lmpspotter

na, mégiscsak az LMP Mo. 5. legerősebb pártja, és simán esélyes arra, h 2010-től a parlamentben üljön - mégse tud róla senki semmit. ez most megváltozik: nevek, arcok és események, előzmények és következmények, kiszivárgó anyagok - minden elérhető lesz.

lehet félni vagy örülni.

és aztán ha minden jól megy a pártnak és a blognak is, bátran lehet majd fordulni hozzám mindenféle kérdésekkel, kedves médiákok, megszakértem. komolyan. mert ha nem muszáj, nagybetűt sem használok, de ha kell, nyakkendőt is kötök.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpspotting.blog.hu/api/trackback/id/tr231360124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása